Have a question? Give us a call: +86 311 6669 3082

Verdens førende leverandør af margarineproduktionsudstyr

Verdens førende leverandør af margarineproduktionsudstyr

 

1. SPX FLOW (USA)

SPX

SPX FLOW er en førende global leverandør af væskehåndterings-, blandings-, varmebehandlings- og separationsteknologier baseret i USA. Dets produkter er meget udbredt i fødevare- og drikkevare-, mejeri-, farmaceutiske og andre industrier. Inden for margarineproduktion tilbyder SPX FLOW effektivt blande- og emulgeringsudstyr, der sikrer høj kvalitet og ensartethed og samtidig opfylder kravene til masseproduktion. Virksomhedens udstyr er kendt for sin innovation og pålidelighed og er meget udbredt over hele verden.

 

2. GEA Group (Tyskland)

gea

GEA Group er en af ​​verdens største leverandører af fødevareforarbejdningsteknologi med hovedkontor i Tyskland. Virksomheden har stor erfaring inden for mejeriforarbejdning, især inden for produktionsudstyr af smør og margarine. GEA tilbyder højeffektive emulgatorer, mixere og pakkeudstyr, og dets løsninger dækker hele produktionsprocessen fra råvarehåndtering til slutproduktemballering. GEA's udstyr er begunstiget af kunderne for dets høje effektivitet, energibesparelse og høje grad af automatisering.

 

3. Alfa Laval (Sverige)

ALFA LAVAL

Alfa Laval er en verdenskendt leverandør af udstyr til varmeveksling, separation og væskehåndtering baseret i Sverige. Dets produkter inden for margarineproduktionsudstyr omfatter hovedsageligt varmevekslere, separatorer og pumper. Disse enheder spiller en nøglerolle i produktionsprocessen og sikrer produktkvalitet og produktionseffektivitet. Alfa Lavals udstyr, der er kendt for deres effektive energiforbrug og pålidelige ydeevne, er meget udbredt i mejeri- og fødevareindustrien verden over.

 

4. Tetra Pak (Sverige)

TETRA PAK

Tetra Pak er en førende global leverandør af fødevareforarbejdnings- og emballeringsløsninger med hovedkontor i Sverige. Mens Tetra Pak er kendt for sin drikkevareemballageteknologi, har det også stor erfaring inden for fødevareforarbejdningssektoren. Tetra Pak leverer emulgerings- og blandeudstyr, der bruges i margarineproduktionslinjer rundt om i verden. Tetra Paks udstyr er bredt anerkendt for dets hygiejniske design, pålidelighed og globale servicenetværk, der hjælper kunder med at få succes på alle markeder.

 

5. Buhler Group (Schweiz)

BULHER

Buhler Group er en velkendt leverandør af udstyr til fødevare- og materialebehandling baseret i Schweiz. Det mejeriproduktionsudstyr, som virksomheden stiller til rådighed, anvendes i vid udstrækning til fremstilling af smør, margarine og andre mejeriprodukter. Buhlers udstyr er kendt for sin innovative teknologi, pålidelige ydeevne og effektive produktionskapacitet til at hjælpe kunder med at få en fordel på et stærkt konkurrencepræget marked.

 

6. Clextral (Frankrig)

KLEKSTRAL

Clextral er en fransk virksomhed med speciale i ekstruderingsteknologi, hvis produkter er meget udbredt inden for fødevarer, kemikalier, farmaceutiske og andre områder. Clextral leverer margarineproduktionsudstyr med dobbeltskruet ekstruderingsteknologi, hvilket muliggør effektive emulgerings- og blandingsprocesser. Clextrals udstyr er kendt for sin effektivitet, fleksibilitet og bæredygtighed og er velegnet til små og mellemstore produktionsvirksomheder.

 

7. Technosilos (Italien)

TECHNOSILOS

Technosilos er en italiensk virksomhed med speciale i design og fremstilling af udstyr til fødevareforarbejdning. Virksomheden leverer udstyr til mejeriproduktion, der dækker hele processen fra råvarehåndtering til emballering af det endelige produkt. Technosilos margarine produktionsudstyr er kendt for sin høje kvalitet, rustfri stålkonstruktion og præcise kontrolsystem, der sikrer hygiejnen i produktionsprocessen og konsistensen af ​​produktet.

 

8. Fristam Pumps (Tyskland)

FRISTANM

Fristam Pumps er en førende global pumpeproducent baseret i Tyskland, hvis produkter er meget udbredt i fødevare-, drikkevare- og medicinalindustrien. I produktionen af ​​margarine bruges Fristams pumper til at håndtere højviskose emulsioner, hvilket sikrer stabilitet og effektivitet i produktionsprocessen. Fristam pumper er velkendte på det globale marked for deres høje effektivitet, pålidelighed og lette vedligeholdelse.

 

9. VMECH INDUSTRY (Italien)

VMECH

VMECH INDUSTRY er en italiensk virksomhed, der producerer udstyr til fødevareforarbejdning, specialiseret i at levere komplette løsninger til fødevare- og mejeriindustrien. VMECH INDUSTRY har avanceret teknologi til forarbejdning af mejeriprodukter og fedtstoffer, og produktionslinjeudstyret er effektivt og energieffektivt, hvilket kan imødekomme de skræddersyede behov i forskellige industrier.

 

10. FrymaKoruma (Schweiz)

FRYMAKOURUMA

FrymaKoruma er en velkendt schweizisk producent af forarbejdningsudstyr med speciale i levering af udstyr til fødevare-, kosmetik- og medicinalindustrien. Dets emulgerings- og blandeudstyr bruges i vid udstrækning i margarineproduktionslinjer verden over. FrymaKorumas udstyr er kendt for sin præcise processtyring, effektive produktionskapacitet og holdbare design.

 

Disse leverandører leverer ikke kun margarineproduktionsudstyr af høj kvalitet, men yder også omfattende teknisk support og tjenester til kunder over hele verden. Årene med akkumulering og innovation af disse virksomheder i branchen har gjort dem til førende på det globale marked. Uanset om store industrielle virksomheder eller små og mellemstore virksomheder, skal du vælge disse leverandører af udstyr kan opnå pålidelig produktionskapacitet og høj kvalitet produktkvalitet.

 

LOGO-2022

Hebei Shipu Machinery Technology Co., Ltd., en professionel producent af skrabet overflade varmeveksler, der integrerer design, fremstilling, teknisk support og eftersalgsservice, dedikerer sig til at levere one-stop service til Margarine produktion og service til kunder i margarine, afkortning , kosmetik, fødevarer, kemisk industri og andre industrier. I mellemtiden kan vi også levere ikke-standard design og udstyr i henhold til kundernes tekniske krav og værkstedslayout.

 

世浦banner-01

 

 

Shipu Machinery har en bred vifte af varmevekslere og specifikationer med skrabet overflade, med et enkelt varmevekslerareal fra 0,08 kvadratmeter til 7,0 kvadratmeter, som kan bruges til at producere produkter med middel-lav viskositet til højviskositet, uanset om du skal opvarme eller afkøle produktet, krystallisation, pasteurisering, retort, sterilisering, gelering, koncentration, frysning, fordampning og andre kontinuerlige produktionsprocesser, kan du finde et skrabet overfladevarmevekslerprodukt i Shipu Machinery.


Indlægstid: 15. august 2024